Kartate li online?

Mnogo je sjajnih stvari u vezi s online kartama, ali počinjem se malo brinuti. Ako koristite nekoliko različitih vrsta, možete zumirati prilično blizu nečijeg doma. Shvaćam da ovo nisu slike uživo, ali je malo zastrašujuće da bi netko to mogao iskoristiti da vidi vaš dom, kao i mnoge detalje o tome gdje živite u stvarnom foto formatu. Još nisu u stvarnom vremenu, ali hoće li ikada doći vrijeme kada netko može zumirati i vidjeti živu pokretnu sliku onoga što se događa oko vaše kuće? Nadam se da ne. Ne vidim da se to događa, barem ne u javnom sektoru, ali događale su se i čudnije stvari.

Međutim, online karte su odlične za one koji nemaju navigaciju u autu, a znam da se na njih oslanjam kad odem. Nisu uvijek točni, ali su većinu vremena prilično dobri. Iako ovo nije optimalan način putovanja, posao se obavlja. Online karte imaju kartu, a ispod su ispisane upute za vožnju tako da znate kamo idete korak po korak. Ipak, morate se brinuti da ih čitate tijekom vožnje, a to je jedan od glavnih nedostataka.

Ponekad online karte ne vide da znaju o čemu govorite. Pokušao sam dobiti upute do određenih adresa samo da mi je rečeno da ta adresa ne postoji. Znam da jest, jer su adrese oduvijek bile vrlo velikih mjesta poput sveučilišta i slično. Čini se da se e-mail adrese koje neka od ovih mjesta koriste na svojim web stranicama jednostavno ne pojavljuju na internetskim kartama koje sam isprobao. Morao sam nazvati alternativnu adresu ili dobiti upute do nečega u blizini.

Općenito gledano, oni su odlični, a još je bolje da su inače besplatni. Većinu internetskih karata i uputa za vožnju koje sam dobio isplatilo bi se platiti. Ne možete se uvijek u potpunosti osloniti na njih, jer ponekad postoje greške, pa je uvijek dobro imati atlas sa sobom za svaki slučaj. Ipak, uglavnom će vas odvesti tamo gdje morate ići i obično će odabrati najbolju rutu. Sad kad bih samo mogla natjerati svog muža da ih koristi, bili bismo spremni.